3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Θέμα: "ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ" ΤΡΑΓΟΥΔΙ
16858
topic,bbpress,no-js,topic-template-default,single,single-topic,postid-16858,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18097

"ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ" ΤΡΑΓΟΥΔΙ

• Αυτό το θέμα έχει 1 απάντηση, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη wpadmin.
Επισκόπηση 1 απαντητικού νήματος
  • Συντάκτης
      ΣΙΣΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
      Επισκέπτης

Καλησπέρα σας και συγνώμη για την ενόχληση! Έχω δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό “καν’ το ν’ ακουστεί” με τραγούδι για τα δικαιώματα των παιδιών από το κλασικό τμήμα του 8ου Νηπιαγωγείου Κερατσινίου. Έκανα τη μεταφόρτωση (διαφημιστικό και τραγούδι), αλλά ακούγεται μόνο το διαφημιστικό και όχι το τραγούδι της συμμετοχής. Μήπως κάτι δεν έχω κάνει καλά; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; είναι όλα εντάξει; Παρακαλώ απαντήστε μου. Σας ευχαριστώ πολύ!
      Με εκτίμηση: ΣΙΣΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας,
      Είναι χαρά μας να σας απαντούμε και να σας στηρίζουμε στη προσπάθειά σας να κάνετε τους μαθητές να δημιουργούν με τόσο όμορφα αποτελέσματα. Το τραγούδι της συμμετοχής σας έχει αποσταλεί κανονικά.

Καλή σας επιτυχία !

• Συντάκτης
      ΣΙΣΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
      Επισκέπτης

Καλησπέρα σας και συγνώμη για την ενόχληση! Έχω δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό “καν’ το ν’ ακουστεί” με τραγούδι για τα δικαιώματα των παιδιών από το κλασικό τμήμα του 8ου Νηπιαγωγείου Κερατσινίου. Έκανα τη μεταφόρτωση (διαφημιστικό και τραγούδι), αλλά ακούγεται μόνο το διαφημιστικό και όχι το τραγούδι της συμμετοχής. Μήπως κάτι δεν έχω κάνει καλά; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; είναι όλα εντάξει; Παρακαλώ απαντήστε μου. Σας ευχαριστώ πολύ!
      Με εκτίμηση: ΣΙΣΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας,
      Είναι χαρά μας να σας απαντούμε και να σας στηρίζουμε στη προσπάθειά σας να κάνετε τους μαθητές να δημιουργούν με τόσο όμορφα αποτελέσματα. Το τραγούδι της συμμετοχής σας έχει αποσταλεί κανονικά.

Καλή σας επιτυχία !

Επισκόπηση 1 απαντητικού νήματος
  • Η συζήτηση ‘Διαγωνισμός “Καν’το ν’ακουστεί”’ δεν δέχεται νέα θέματα και απαντήσεις.