3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Θέμα: παραλαβή συμμετοχής
16853
topic,bbpress,no-js,topic-template-default,single,single-topic,postid-16853,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18097

παραλαβή συμμετοχής

• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη wpadmin.
Επισκόπηση 2 απαντητικών νημάτων
  • Συντάκτης
      Ιωαννίδου Ελένη
      Επισκέπτης

Θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε ότι παραλάβατε το σποτάκι μας, 2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου και την εικόνα που το συνοδεύει. Ευχαριστώ. Εγώ τσέκαρα την αναπαραγωγή αλλά ήταν μη ενεργή.

Ιωαννίδου Ελένη
      Επισκέπτης

Θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε ότι παραλάβατε το σποτάκι μας, 2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου και την εικόνα που το συνοδεύει. Ευχαριστώ. Εγώ τσέκαρα την αναπαραγωγή αλλά ήταν μη ενεργή.

wpadmin
      Keymaster

Ελένη είδα ότι τελικά ενημερώθηκες για την απάντησή μου.
      Καλή επιτυχία !

• Συντάκτης
      Ιωαννίδου Ελένη
      Επισκέπτης

Ιωαννίδου Ελένη
      Επισκέπτης

wpadmin
      Keymaster

Ελένη είδα ότι τελικά ενημερώθηκες για την απάντησή μου.
      Καλή επιτυχία !

Επισκόπηση 2 απαντητικών νημάτων
  • Η συζήτηση ‘Διαγωνισμός “Καν’το ν’ακουστεί”’ δεν δέχεται νέα θέματα και απαντήσεις.