3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Θέμα: Πρόβλημα μεταφόρτωσης
16643
topic,bbpress,no-js,topic-template-default,single,single-topic,postid-16643,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18097

Πρόβλημα μεταφόρτωσης

• Αυτό το θέμα έχει 16 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη wpadmin.
Επισκόπηση 11 απαντητικών νημάτων
  • Συντάκτης
      Mαρίνα Ζαχαρία
      Επισκέπτης

Επειδή έχουμε πρόβλημα με τη σύνδεση στο σχολείο μας, μπορείτε να μου πείτε αν έχετε παραλάβει τη συμμετοχή του Νηπιαγωγείου Όσσας; Ευχαριστώ

wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας.
      Έχουμε ήδη παραλάβει δύο αρχεία ήχου από το Νηπιαγωγείο σας στις 7 Μαρτίου. Ισχύουν και οι δύο;

Καλή σας επιτυχία

Μαρίνα Ζαχαρία
      Επισκέπτης

Έχω την εντύπωση ότι στο ένα ακούγεται η ονομασία του σχολείου μας και μετά είδα ότι δεν πρέπει να έχει αναγνωριστικό, οπότε το αφαίρεσα.

wpadmin
        Keymaster

Άρα ισχύει η δεύτερη υποβολή σας;

1o ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ
      Επισκέπτης

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΠΟΤ. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ: Windows Media (.wma)

wpadmin
        Keymaster

Καλησπέρα σας,
        Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Θα σας παρακαλούσαμε να μετατρέψετε το αρχείο σας σε μορφή .mp3 και να προσπαθήσετε εκ νέου.

Καλή επιτυχία

Mαρίνα Ζαχαρία
        Επισκέπτης

Nαι. Ισχύει αυτό στο οποίο δεν ακούγεται η ονομασία του σχολείου. Ευχαριστώ.

Mαρίνα Ζαχαρία
        Επισκέπτης

Ναι. Ισχύει το δεύτερο, (χωρίς την ονομασία του σχολείου). Ευχαριστώ.

Νίκος Κολίτσης
      Επισκέπτης

Καλησπέρα,
      Δε γίνεται δεκτό το αρχείο ήχου. Είναι λιγότερο από δύο λεπτά, είναι mp3 και έχει λατινικούς χαρακτήρες η ονομασία του.Ευχαριστώ.

wpadmin
        Keymaster

Από ότι είδα τελικά ανέβηκε η συμμετοχή σας.
        Καλή επιτυχία !

Νίκος Κολίτσης
      Επισκέπτης

Nαι, ευχαριστώ πολύ. Εντός των ημερών θα ακολουθήσει και η δεύτερη συμμετοχή μας!

Σοφία Φελλαχίδου
      Επισκέπτης

Έκανα μεταφόρτωση του ηχητικού σποτ…. αλλά πατώντας αναπαραγωγή δεν άκουγα το μήνυμα. Το λάβατε σίγουρα; (Γενικό Λύκειο Νέας Περάμου Καβάλας)

wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας το ηχητικό σποτ που στείλατε στις 20 Μαρτίου έχει παραληφθεί κανονικά !

Καλή σας επιτυχία !

Αθηνά Χαραλαμπίδου
      Επισκέπτης

Το αρχείο ήχου παρότι είναι σε μορφή mp3, δεν είναι δυνατόν να ανέβει. Τι μπορώ να κάνω;

wpadmin
      Keymaster

Γειά σας,
      μπορείτε να μας πείτε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Τι μήνυμα λάθους έχετε και σε ποιο σημείο της εφαρμογής;

Ευχαριστούμε

Ιωαννίδου Ελένη
      Επισκέπτης

θα ήθελα Νότη να μου επιβεβαιώσετε ότι μεταφόρτωσα το ηχητικό σποτάκι για το διαγωνισμό. Πού μπορώ να ακούω τα σποτάκια; Όταν τσέκαρα αναπαραγωγή για να το ακούσω, δεν άνοιγε κανένα αρχείο.Ούτε τα περσινά μας. Γι’ αυτό θέλω να ξέρω ότι παραλάβατε σποτάκι και εικόνα ευχαριστώ, 2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου

wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα Ελένη.
      Στις 23 Μαρτίου λάβαμε το ηχητικό μήνυμα της συμμετοχής σας.
      Για τα υπόλοιπα προβλήματα που μου λες θα πρέπει να το δούμε ξεχωριστά. Πάντως όλες οι συμμετοχές του Καντο να ακουστεί θα εμφανιστούν στην πλατφόρμα μετά το τέλος του διαγωνισμού.

• Συντάκτης
      Mαρίνα Ζαχαρία
      Επισκέπτης

Επειδή έχουμε πρόβλημα με τη σύνδεση στο σχολείο μας, μπορείτε να μου πείτε αν έχετε παραλάβει τη συμμετοχή του Νηπιαγωγείου Όσσας; Ευχαριστώ

wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας.
      Έχουμε ήδη παραλάβει δύο αρχεία ήχου από το Νηπιαγωγείο σας στις 7 Μαρτίου. Ισχύουν και οι δύο;

Καλή σας επιτυχία

Μαρίνα Ζαχαρία
      Επισκέπτης

Έχω την εντύπωση ότι στο ένα ακούγεται η ονομασία του σχολείου μας και μετά είδα ότι δεν πρέπει να έχει αναγνωριστικό, οπότε το αφαίρεσα.

wpadmin
        Keymaster

Άρα ισχύει η δεύτερη υποβολή σας;

1o ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ
      Επισκέπτης

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΠΟΤ. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ: Windows Media (.wma)

wpadmin
        Keymaster

Καλησπέρα σας,
        Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Θα σας παρακαλούσαμε να μετατρέψετε το αρχείο σας σε μορφή .mp3 και να προσπαθήσετε εκ νέου.

Καλή επιτυχία

Mαρίνα Ζαχαρία
        Επισκέπτης

Nαι. Ισχύει αυτό στο οποίο δεν ακούγεται η ονομασία του σχολείου. Ευχαριστώ.

Mαρίνα Ζαχαρία
        Επισκέπτης

Ναι. Ισχύει το δεύτερο, (χωρίς την ονομασία του σχολείου). Ευχαριστώ.

Νίκος Κολίτσης
      Επισκέπτης

Καλησπέρα,
      Δε γίνεται δεκτό το αρχείο ήχου. Είναι λιγότερο από δύο λεπτά, είναι mp3 και έχει λατινικούς χαρακτήρες η ονομασία του.Ευχαριστώ.

wpadmin
        Keymaster

Από ότι είδα τελικά ανέβηκε η συμμετοχή σας.
        Καλή επιτυχία !

Νίκος Κολίτσης
      Επισκέπτης

Nαι, ευχαριστώ πολύ. Εντός των ημερών θα ακολουθήσει και η δεύτερη συμμετοχή μας!

Σοφία Φελλαχίδου
      Επισκέπτης

Έκανα μεταφόρτωση του ηχητικού σποτ…. αλλά πατώντας αναπαραγωγή δεν άκουγα το μήνυμα. Το λάβατε σίγουρα; (Γενικό Λύκειο Νέας Περάμου Καβάλας)

wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας το ηχητικό σποτ που στείλατε στις 20 Μαρτίου έχει παραληφθεί κανονικά !

Καλή σας επιτυχία !

Αθηνά Χαραλαμπίδου
      Επισκέπτης

Το αρχείο ήχου παρότι είναι σε μορφή mp3, δεν είναι δυνατόν να ανέβει. Τι μπορώ να κάνω;

wpadmin
      Keymaster

Γειά σας,
      μπορείτε να μας πείτε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Τι μήνυμα λάθους έχετε και σε ποιο σημείο της εφαρμογής;

Ευχαριστούμε

Ιωαννίδου Ελένη
      Επισκέπτης

θα ήθελα Νότη να μου επιβεβαιώσετε ότι μεταφόρτωσα το ηχητικό σποτάκι για το διαγωνισμό. Πού μπορώ να ακούω τα σποτάκια; Όταν τσέκαρα αναπαραγωγή για να το ακούσω, δεν άνοιγε κανένα αρχείο.Ούτε τα περσινά μας. Γι’ αυτό θέλω να ξέρω ότι παραλάβατε σποτάκι και εικόνα ευχαριστώ, 2ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου

wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα Ελένη.
      Στις 23 Μαρτίου λάβαμε το ηχητικό μήνυμα της συμμετοχής σας.
      Για τα υπόλοιπα προβλήματα που μου λες θα πρέπει να το δούμε ξεχωριστά. Πάντως όλες οι συμμετοχές του Καντο να ακουστεί θα εμφανιστούν στην πλατφόρμα μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Επισκόπηση 11 απαντητικών νημάτων
  • Η συζήτηση ‘Διαγωνισμός “Καν’το ν’ακουστεί”’ δεν δέχεται νέα θέματα και απαντήσεις.