6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Μαραθώνια ραδιοφωνική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του 1ου ΕΚ Βόλου
37318
post-template-default,single,single-post,postid-37318,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-42712
 

16 Απρ Μαραθώνια ραδιοφωνική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του 1ου ΕΚ Βόλου

Στη σελίδα της δραστηριότητας “Μαραθώνια ραδιοφωνική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του 1ου ΕΚ Βόλου” αναφέρεται:

Η ραδιοφωνική εκπομπή θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι της Παρασκευής. Στον ραδιοθάλαμο του ραδιοφωνικού σταθμού η Άννα Μαρία Κάλφα & η Ιφιγένεια Πιτσιάβα, μαθήτριες του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού θα υποδέχονται τους εκπροσώπους των αποστολών για να συζητήσουν μαζί τους για το σχολείο τους, τον τόπο τους, τη σχέση τους με το ραδιόφωνο, το φεστιβάλ και ότι άλλο προκύψει, ακούγοντας φυσικά μουσικές και τραγούδια δικών τους επιλογών. Κάθε ομάδα θα εκπροσωπείται από ένα μαθητή/τρια. Η εναλλαγή των συμμετεχόντων θα γίνεται περίπου ανά 15 – 20 λεπτά. Η εκπομπή θα ακούγεται στους κοινόχρηστους χώρους του 1ου ΕΚ Βόλου και του 7ου Γυμνάσιου Βόλου και φυσικά θα αναμεταδίδεται από το European School Radio.

Η εκπομπή αναμεταδόθηκε και από το European School Radio. Από τα μικρόφωνα του web radio του 1ου ΕΚ Βόλου πέρασαν τελικά οι εκπρόσωποι 25 σχολεία με περισσότερους από 50 μαθητές/τριες.

Ακούστε την εκπομπή

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.