6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Συνάντηση συντονιστών των βιωματικών εργαστηρίων
30748
post-template-default,single,single-post,postid-30748,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-42712
 

09 Μαρ Συνάντηση συντονιστών των βιωματικών εργαστηρίων

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου συναντήθηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Πανελληνίου Μαθητικού Φεστιβάλ, Κώστας Αμυγδαλίτσης και Ελπίδα Πανάγου με τους συντονιστές των Βιωματικών εργαστηρίων τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρουσιάσουν στους επισκέπτες μας τον κόσμο του ραδιοφώνου.

Έγινε ενημέρωση για την πορεία της οργάνωσης του Φεστιβάλ, για τη ροή των συμμετοχών, τις συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί, για προβλήματα που καθημερινά ανακύπτουν κ.λ.π.

Οι εισηγητές παρουσίασαν τους στόχους και τον τρόπο υλοποίησης της κάθε δράσης και προγραμματίστηκαν «πειραματικές εφαρμογές» των εργαστηρίων σε μαθητές της πόλης προκειμένου να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πραγματοποίηση των δράσεων.

Η ομάδα συζήτησε προβληματισμούς και ανέπτυξε ιδέες για τη διάδοση του ραδιοφώνου στις νεαρές ηλικίες θεωρώντας πως το Φεστιβάλ μπορεί και πρέπει ν΄ αποτελέσει αφετηρία πολλαπλών δράσεων σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο στο μέλλον.

Κοινός τόπος η αγωνία και η διάθεση όλων να πραγματοποιηθεί στο Βόλο  μια γιορτή του ραδιοφώνου που θα φιλοξενήσει, θα εκπαιδεύσει και θα ψυχαγωγήσει όλους τους επισκέπτες.

Η συνάντηση έγινε στο χώρο του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βόλου (εξαιρετικός οικοδεσπότης ο Διευθυντής Γιάννης Τσοκανάκης) και στην ενδιαφέρουσα συζήτηση συμμετείχαν:

η Έλσα Νικολάου (Αρχ. Μουσείο Βόλου), η Θεοδώρα Γουρλά & ο Παναγιώτης Σαραντόπουλος (ΕΚΦΕ Μαγνησίας), η Νάντια Δαμιανάκου (Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα), οι Δημήτρης Λάιος, Μιχάλης Κοτσίδης, Χρύσανθος Tασιούδης (Εκπαιδευτικοί), η Δέσποινα Τσούκα (Μουσικός Παραγωγός), ο Νίκος Βαραλής (Παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών λόγου), ο Περικλής Φασουράκης (Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Βόλου) …

Μέσω σύνδεσης Skype ήταν μαζί μας  η Νίκη Μπαφέ (Συνήγορος του Παιδιού) και η Βασιλική Σαραντοπούλου (Ηθοποιός – Θεατρολόγος)

και συνεχίζουμε…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.