6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | ΕΕΕΚ Άργους Ορεστικού – Η πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή
36780
post-template-default,single,single-post,postid-36780,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-42712
 

14 Απρ ΕΕΕΚ Άργους Ορεστικού – Η πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή

Θυμάμαι την πρώτη μας ραδιοφωνική εκπομπή.   Μπήκαμε στο γραφείο της κυρίας και είχε ένα σωρό μηχανήματα και πάνω στο τραπέζι  πολλά μικρόφωνα.  Ο κ. Τσαδήλας είχε μεταφέρει ολόκληρο το ραδιοφωνικό σταθμό στο γραφείο της κας. Ευδοξίας. Όλα τα τοπικά ραδιόφωνα είχαν συνδεθεί για να μεταδώσουν την εκπομπή μας.  Όλοι περιμέναν να μας ακούσουν.  Είχα λίγο άγχος, αλλά μεγαλύτερος ήταν ο ενθουσιασμός μου.

Τι κάνουμε;   Μιλήσαμε πολλές μέρες για την εκπομπή.  Το θέμα είναι τα Άτομα με Αναπηρία.  Είναι η παγκόσμια ημέρα των ατόμων με Αναπηρία και θέλουμε να πούμε πως θέλουμε να συμπεριφέρονται όλοι στα άτομα με ειδικές ανάγκες.  Η ομάδα μας είναι 5 κορίτσια εγώ είμαι η Ευαγγελία, η Ελευθερία η Θοδώρα, η Δήμητρα, και η Δεσποινούλα που δεν μπορεί να μιλήσει καλά, αλλά θα την βοηθάμε όλοι να πει αυτά που θέλει.  Έτσι μάθαμε στην ομάδα,  να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Ήμουν τόσο χαρούμενη που μίλησα. Επειδή απάντησα στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Ο κόσμος μας άκουσε και έστειλε μηνύματα.  Άκουσε να μιλάμε για τα Άτομα με Αναπηρίες και πως πρέπει να νοιώθει και να συμπεριφέρεται κάποιος στα άτομα με ειδικές ανάγκες.  Με τα λόγια μας περάσαμε το μήνυμα μας στον κόσμο.  Η Δεσποινούλα στο τέλος τραγούδησε τα κάλαντα.   Ο κ. Τσαδήλας χάρηκε πολύ είπε «αυτό είναι όλα τα λεφτά» μάλλον συγκινήθηκε και το είπε αυτό.  Εμένα μου άρεσε πολύ που είπε η Δεσποινούλα ότι αγαπάει την μαμά της και τον μπαμπά της μετά το τραγούδι.     Ήταν μια χαρούμενη εκπομπή.  Ο μπαμπάς μου με άκουσε και μου είπε: «‘Ακούγεσαι πολύ ωραία στο ραδιόφωνο»  και οι δημοσιογράφοι είπαν ότι μερικές συμβουλές τις άκουγαν πρώτη φορά,  και είναι καλό να το ακούς αυτό, ότι τους μάθαμε πράγματα.

Από τότε κάνουμε εκπομπή κάθε χρόνο την ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία.  Μου αρέσει να με ακούνε οι συμμαθητές μου στο σχολείο.  Είμαστε πολύ καλή ομάδα και περνάμε καλά όταν κάνουμε ραδιόφωνο, γιατί θέλουμε να μας ακούνε και να ακούμε κι εμείς αυτούς.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.