6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | 2ο Γυμνάσιο Γέρακα – Η εκπομπή του ραδιοφώνου που επηρέασε μια ζωή
37354
post-template-default,single,single-post,postid-37354,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-42712
 

14 Απρ 2ο Γυμνάσιο Γέρακα – Η εκπομπή του ραδιοφώνου που επηρέασε μια ζωή

Άννα Λουκή, τάξη Α2

 

Κάποτε ήταν ένα παιδί που του ασκούσαν bullying στο σχολείο, επειδή ήταν εύσωμο. Το παιδί αυτό γυρνούσε κάθε μέρα από το σχολείο θλιμμένο. Η μητέρα του προσπαθούσε να το ενθαρρύνει, μα δεν άλλαζε η διάθεσή του. Όμως μια μέρα άκουσε στο ραδιόφωνο μια ομάδα παιδιών να λένε:

«Αγαπητοί μας ακροατές, σήμερα είμαστε εδώ, για να σας θυμήσουμε πως δεν έχει σημασία η εξωτερική σας εμφάνιση. Οι άνθρωποι που σας νοιάζονται πραγματικά σας αγαπάνε έτσι όπως είστε… Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός, κουτός, χοντρός ή λεπτός. Σημασία έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας και μετά όλα τα άλλα. Είστε όμορφοι έτσι όπως είστε και δεν έχει σημασία τι πιστεύουν οι υπόλοιποι. Για  τους ανθρώπους που σας αγαπούν πραγματικά είστε τέλειοι. Ευχαριστούμε που μας ακούσατε και καλό απόγευμα!».

Μετά από αυτό που άκουσε, το παιδί ήταν πάντα χαρούμενο και κάθε φορά που πήγαινε στο σχολείο δεν τον ένοιαζε τι έλεγαν οι άλλοι για αυτόν, μα το τι πίστευε εκείνος για τον εαυτό του.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.