6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία»
33678
post-template-default,single,single-post,postid-33678,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-42712
 

02 Απρ Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία»

Συντονιστείτε μαζί μας σε μια μοναδική συζήτηση με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο, έναν φωτισμένο οραματιστή και έναν καινοτόμο επιστήμονα της φυσικής, της αστροφυσικής και της ιατρικής που άφησε την  καριέρα του στην επιστήμη για να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού.  Η Μαριάννα, η Πολυτίμη, η Ηλιάνα, η Άρτεμις, η Βασιλική συνομιλούν μαζί του και στη συνέχεια με εκπροσώπους των εθελοντών, την κυρία Ελισάβετ Πατιράκη, καθηγήτρια Νοσηλευτικής στο ΕΚΠΑ και την κυρία Αγγελική Πολίτη εθελόντρια στη Γαλιλαία από το 2010.

H Γαλιλαία είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους ασθενείς σε προχωρημένο στάδιο καρκίνου αλλά και για ασθενείς με την νόσο του κινητικού νευρώνα. Ήταν για μας μια μοναδική εμπειρία όπου νιώσαμε την δύναμη που δίνει η αγάπη στον συνάνθρωπο  και η πίστη στο Θεό. Μέσα από μια συζήτηση γεμάτη στοργή και ελπίδα, τα μηνύματα που πήραμε θα μας συντροφεύουν για μια ζωή. Η φιλοξενία θα μας μείνει αξέχαστη.

Την ηχοληψία έκανε η Άννα –Χριστίνα.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.