6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Οδηγίες υποβολής
16386
page-template-default,page,page-id-16386,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-42712
 

Aρχικά, για να στείλετε τις συμμετοχές σας στον Διαγωνισμό, χρειάζεται να κάνετε εγγραφή στο European School Radio (http://europeanschoolradio.eu/) και να τις υποβάλετε σε εκείνη την ιστοσελίδα.

Παρακαλούμε, διαβάστε τις οδηγίες εγγραφής από την ενότητα 1.

1. Μετά την εγγραφή σας, θα χρειαστεί να συνδεθείτε με το username σας στην αρχική σελίδα και να επιλέξετε “Προσθήκη εκπομπής”.

2. Στη συνέχεια, από τη λίστα των “Μη προγραμματισμένων” εκπομπών, θα επιλέξετε “Κάν’ το ν’ ακουστεί- Ραδιοφωνικό Μήνυμα” ή Κάν’ το ν’ ακουστεί- Τραγούδι“, δηλαδή στην κατηγορία για την οποία θέλετε να κάνετε την υποβολή της συμμετοχής σας.

3. Στην οθόνη που σας εμφανίζεται, θα επιλέξετε “Προσθήκη επεισοδίου”, για να μπορέσετε να στείλετε το αρχείο ήχου που αντιστοιχεί στο ραδιοφωνικό μήνυμα ή τραγούδι για τον Διαγωνισμό.

4. Η επόμενη οθόνη αντιστοιχεί στην φόρμα υποβολής της συμμετοχής σας. Χρειάζεται να συμπληρώσετε στα αγγλικά τον τίτλο (Όνομα παραγωγής) και την περιγραφή της συμμετοχής, αλλά και στα ελληνικά. Η ανάρτηση ενός λογοτύπου, δηλαδή μιας ψηφιακής αφίσας, είναι προαιρετική. Το ηχητικό αρχείο σε μορφή mp3 το ανεβάζετε από το κόκκινο πλαίσιο με την ένδειξη “Επεισόδιο”. Τέλος, πατάτε “Υποβολή” και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

 

Παρακολουθήστε ένα παράδειγμα υποβολής συμμετοχής στον Διαγωνισμό από το παρακάτω βίντεο: