Ματαίωση 7ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio

09 Μαρ Ματαίωση 7ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Λαμβάνοντας υπόψη την “Ανακοίνωση νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας”, από το Υπουργείο Υγείας την 8η Μαρτίου 2020 (https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/6794-anakoinwsh-newn-metrwn-gia-thn-prostasia-ths-dhmosias-ygeias),
το 7ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio, το οποίο θα διεξαγόταν στην Κέρκυρα, στις 2,3, & 4 Απριλίου 2020, δυστυχώς ματαιώνεται.
Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου, φροντίζουμε ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών που φέτος δήλωσαν συμμετοχή να παρευρεθούν στην ετήσια γιορτή του ραδιοφώνου μας.
Ευχαριστούμε και πάλι για το αμείωτο ενδιαφέρον σας και για την αγάπη με την οποία αγκαλιάσατε το 7ο Φεστιβάλ. Οι αιτήσεις συμμετοχής των σχολείων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αναμενόταν η μεγαλύτερη εκδήλωση στα χρονικά των Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου.  Σας ενημερώνουμε ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα ενδεικτικών εξ αποστάσεως δραστηριοτήτων, μέσω της ιστοσελίδας μας, η οποία θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τις ομάδες του ραδιοφώνου και τις εργασίες τους.
Ο Διαγωνισμός “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020” συνεχίζεται κανονικά με την Ψηφοφορία Ακροατών και θα υπάρξει ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, σχετικά με την Τελετή Βράβευσης.
 Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ