Λαθος όνομα μαθήτριας

• Αυτό το θέμα έχει 6 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη .
Επισκόπηση 6 απαντητικών νημάτων
  • Συντάκτης
      Ανθή Ηλιοπούλου
      Επισκέπτης

Γεια σας,
      Υπέβαλα τη συμμετοχή του σχολείου μου ( 7ο Γυμνάσιο Καβάλας) αλλά στο πεδίο “πληροφορίες” έγραψα λάθος το όνομα μιας μαθήτριας που συμμετέχει. Υπάρχει δυνατότητα να το διορθώσω?

• #43875 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας,
      μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξετε το πεδίο Πληροφορίες

Καλή επιτυχία

• #43876 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας,

Καλή επιτυχία

• #43877 Απάντηση
      ΑΝΘΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
      Επισκέπτης

Ναι αλλά πώς θα εμφανίσω πάλι το πεδίο πληροφορίες; Όταν κάνω login στο European school radio και πατάω επάνω στο όνομα του σχολείου μου εμφανίζει παλαιότερη συμμετοχή. Πώς θα εμφανίσω τις 2 συμμετοχές που υπέβαλα για το διαγωνισμό; Ξέρω ότι τις ανέβασα σωστά γιατί το σχολείο είναι στη λίστα συμμετοχών στην σωστή κατηγορία

• #43881 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Θα πρέπει να πάτε μέσω της επιλογής Προσθήκη Εκπομπής/Παραγωγές όπου θα πατήσετε το Παραγωγές και μετά Επεξεργασία

• #43901 Απάντηση
      Αναστάσιος Ηλιόπουλος
      Επισκέπτης

Κύριε Γενιτζέ, καλησπέρα σας. Πήγα κι εγώ να διορθώσω κάποια στοιχεία μαθητών που είχαν περαστεί λάθος και εξαφανίστηκαν τελείως από το σύστημα! Είναι η συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου! Είναι θέμα επεξεργασίας των στοιχείων από το πρόγραμμα;

• #43902 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Μα εγώ τα βλέπω κανονικά !

• Συντάκτης
      Ανθή Ηλιοπούλου
      Επισκέπτης

Γεια σας,
      Υπέβαλα τη συμμετοχή του σχολείου μου ( 7ο Γυμνάσιο Καβάλας) αλλά στο πεδίο “πληροφορίες” έγραψα λάθος το όνομα μιας μαθήτριας που συμμετέχει. Υπάρχει δυνατότητα να το διορθώσω?

• #43875 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας,

Καλή επιτυχία

• #43876 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας,

Καλή επιτυχία

• #43877 Απάντηση
      ΑΝΘΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
      Επισκέπτης

Ναι αλλά πώς θα εμφανίσω πάλι το πεδίο πληροφορίες; Όταν κάνω login στο European school radio και πατάω επάνω στο όνομα του σχολείου μου εμφανίζει παλαιότερη συμμετοχή. Πώς θα εμφανίσω τις 2 συμμετοχές που υπέβαλα για το διαγωνισμό; Ξέρω ότι τις ανέβασα σωστά γιατί το σχολείο είναι στη λίστα συμμετοχών στην σωστή κατηγορία

• #43881 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Θα πρέπει να πάτε μέσω της επιλογής Προσθήκη Εκπομπής/Παραγωγές όπου θα πατήσετε το Παραγωγές και μετά Επεξεργασία

• #43901 Απάντηση
      Αναστάσιος Ηλιόπουλος
      Επισκέπτης

Κύριε Γενιτζέ, καλησπέρα σας. Πήγα κι εγώ να διορθώσω κάποια στοιχεία μαθητών που είχαν περαστεί λάθος και εξαφανίστηκαν τελείως από το σύστημα! Είναι η συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου! Είναι θέμα επεξεργασίας των στοιχείων από το πρόγραμμα;

• #43902 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Μα εγώ τα βλέπω κανονικά !

Επισκόπηση 6 απαντητικών νημάτων
Απάντηση στο: Λαθος όνομα μαθήτριας
Οι πληροφορίες σας: