Προσθήκη εκπομπής

• Αυτό το θέμα έχει 6 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 10 μήνες πριν από τον χρήστη .
Επισκόπηση 6 απαντητικών νημάτων
  • Συντάκτης
      Σουζάνα Παπαδοπούλου
      Επισκέπτης

Καλημέρα σας

Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω κάνει login, βρίσκομαι στην αρχική σελίδα, αλλά η επιλογή “Προσθήκη εκπομπής” δεν υπάρχει…..

• #43840 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Είναι εύκολο να μας πείτε το username με το οποίο συνδέεστε για να ελέγξουμε τι συμβαίνει;

• #43841 Απάντηση
      ΜΕΛΠΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
      Επισκέπτης

Καλησπέρα σας!
      Επικοινωνώ μαζί σας γιατί έχω την εξής απορία: Στην περιγραφή που κάναμε για το ραδιοφωνικό μήνυμα που στείλαμε (έχει ήδη ανεβεί επιτυχώς) αναφέρουμε τους συντελεστές – μαθητές ονομαστικά, το σχολείο μας και το όνομα της συντονίστριας καθηγήτριας. Πρέπει να φαίνονται όλα αυτά ή με την δυνατότητα της επεξεργασίας να τα αναιρέσουμε? Το ίδιο θα ρωτούσα και για την περιγραφή στο τραγούδι που θα αναρτήσουμε σύντομα.( για να μην ακυρωθεί η προσπάθειά μας! )
      Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μέλπω Παπαδοπούλου
      1ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου Χανίων

• #43842 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας,
      Το αντίθετο, αυτά πρέπει να υπάρχουν στην περιγραφή (αν βέβαια αποδέχονται οι μαθητές την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους). Η αξιολόγηση από τους κριτές και τα σχολεία θα γίνει ανώνυμα μόνο με τα ηχητικά.

Καλή επιτυχία !

• #43843 Απάντηση
      ΜΕΛΠΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
      Επισκέπτης

Σας ευχαριστώ πολύ!

• #43850 Απάντηση
      Χριστόφορος Χριστοφόρου
      Επισκέπτης

Καλησπέρα,
      Θέλω να υποβάλω συμμετοχή με τραγούδι για το περιβάλλον στο Καν’ το να ακουστεί. Είχα συμμετάσχει παλαιότερα με άλλο σχολείο. Είναι εφικτό να κάνω εγγραφή με αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; Δοκίμασα εγγραφή του νέου σχολείου Δημοτικού με άλλο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά δεν έγινε επιβεβαίωση. Τι να κάνω; Ευχαριστώ.

• #43852 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Kαλησπέρα σας,
      μόλις έγινε επιβεβαίωση της νέας σας εγγραφής οπότε μπορείτε τώρα να υποβάλετε τη συμμετοχή σας

Καλή επιτυχία

• Συντάκτης
      Σουζάνα Παπαδοπούλου
      Επισκέπτης

Καλημέρα σας

Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω κάνει login, βρίσκομαι στην αρχική σελίδα, αλλά η επιλογή “Προσθήκη εκπομπής” δεν υπάρχει…..

• #43840 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Είναι εύκολο να μας πείτε το username με το οποίο συνδέεστε για να ελέγξουμε τι συμβαίνει;

• #43841 Απάντηση
      ΜΕΛΠΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
      Επισκέπτης

Καλησπέρα σας!
      Επικοινωνώ μαζί σας γιατί έχω την εξής απορία: Στην περιγραφή που κάναμε για το ραδιοφωνικό μήνυμα που στείλαμε (έχει ήδη ανεβεί επιτυχώς) αναφέρουμε τους συντελεστές – μαθητές ονομαστικά, το σχολείο μας και το όνομα της συντονίστριας καθηγήτριας. Πρέπει να φαίνονται όλα αυτά ή με την δυνατότητα της επεξεργασίας να τα αναιρέσουμε? Το ίδιο θα ρωτούσα και για την περιγραφή στο τραγούδι που θα αναρτήσουμε σύντομα.( για να μην ακυρωθεί η προσπάθειά μας! )
      Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μέλπω Παπαδοπούλου
      1ο Γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου Χανίων

• #43842 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Καλησπέρα σας,
      Το αντίθετο, αυτά πρέπει να υπάρχουν στην περιγραφή (αν βέβαια αποδέχονται οι μαθητές την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους). Η αξιολόγηση από τους κριτές και τα σχολεία θα γίνει ανώνυμα μόνο με τα ηχητικά.

Καλή επιτυχία !

• #43843 Απάντηση
      ΜΕΛΠΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
      Επισκέπτης

Σας ευχαριστώ πολύ!

• #43850 Απάντηση
      Χριστόφορος Χριστοφόρου
      Επισκέπτης

Καλησπέρα,
      Θέλω να υποβάλω συμμετοχή με τραγούδι για το περιβάλλον στο Καν’ το να ακουστεί. Είχα συμμετάσχει παλαιότερα με άλλο σχολείο. Είναι εφικτό να κάνω εγγραφή με αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο; Δοκίμασα εγγραφή του νέου σχολείου Δημοτικού με άλλο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά δεν έγινε επιβεβαίωση. Τι να κάνω; Ευχαριστώ.

• #43852 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Kαλησπέρα σας,
      μόλις έγινε επιβεβαίωση της νέας σας εγγραφής οπότε μπορείτε τώρα να υποβάλετε τη συμμετοχή σας

Καλή επιτυχία

Επισκόπηση 6 απαντητικών νημάτων
Απάντηση στο: Απάντηση #43852 στο Προσθήκη εκπομπής
Οι πληροφορίες σας:

Ακύρωση