Πρόβλημα με τη ψηφοφορία

• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 1 φωνή και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη .
Επισκόπηση 2 απαντητικών νημάτων
  • Συντάκτης
      Μαρία
      Επισκέπτης

Γειά σας φίλοι μου,
      Ψήφισα εγώ το τραγούδι που μου άρεσε, αλλά δεν αφήνει τη συγκατικό μου να ψηφίσει το ίδιο.
      (παρακαλώ όπως σημιωθεί πως προσπάθησε να ψηφίσει από διαφορετικό υπολογιστή).
      Μήπως ξέρετε γιατί, ή πως λύνεται?
      Ευχαριστώ.

• #44193 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Καλημέρα σας,
      Αυτό συμβαίνει γιατί στην ψηφοφορία επιτρέπεται μόνο μια ψήφος ανά σύνδεση στο διαδίκτυο

Καλή συνέχεια στην ψηφοφορία !

• #44348 Απάντηση
      Καζαμίας Νικολαος
      Επισκέπτης

Καλησπέρα σας,

Μπορείτε να μας ενημερώσετε πότε θα ξέρουμε τα αποτελέσματα της κατάταξης των τριών πρώτων τραγουδιών για τον διαγωνισμό;
      Είχαμε την εντύπωση ότι μέχρι τις 4/4 θα υπήρχε ενημέρωση από την στιγμή που ακυρώθηκε το φεστιβάλ στην Κέρκυρα!
      Αναμένω νέα σας!
      Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους

• Συντάκτης
      Μαρία
      Επισκέπτης

Γειά σας φίλοι μου,
      Ψήφισα εγώ το τραγούδι που μου άρεσε, αλλά δεν αφήνει τη συγκατικό μου να ψηφίσει το ίδιο.
      (παρακαλώ όπως σημιωθεί πως προσπάθησε να ψηφίσει από διαφορετικό υπολογιστή).
      Μήπως ξέρετε γιατί, ή πως λύνεται?
      Ευχαριστώ.

• #44193 Απάντηση
      wpadmin
      Keymaster

Καλημέρα σας,
      Αυτό συμβαίνει γιατί στην ψηφοφορία επιτρέπεται μόνο μια ψήφος ανά σύνδεση στο διαδίκτυο

Καλή συνέχεια στην ψηφοφορία !

• #44348 Απάντηση
      Καζαμίας Νικολαος
      Επισκέπτης

Καλησπέρα σας,

Μπορείτε να μας ενημερώσετε πότε θα ξέρουμε τα αποτελέσματα της κατάταξης των τριών πρώτων τραγουδιών για τον διαγωνισμό;
      Είχαμε την εντύπωση ότι μέχρι τις 4/4 θα υπήρχε ενημέρωση από την στιγμή που ακυρώθηκε το φεστιβάλ στην Κέρκυρα!
      Αναμένω νέα σας!
      Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους

Επισκόπηση 2 απαντητικών νημάτων
Απάντηση στο: Πρόβλημα με τη ψηφοφορία
Οι πληροφορίες σας: