Ήρθε η ώρα να οργανώσετε την εκδρομή της χρονιάς!

18 Ιαν Ήρθε η ώρα να οργανώσετε την εκδρομή της χρονιάς!

Το 7ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio 2023, ως εγκεκριμένη δράση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, είναι γεγονός. Περιμένουμε τα σχολεία του ραδιοφώνου μας να οργανώσουν την εκδρομή τους στη Ζάκυνθο από τις 6 έως τις 8/4/23.
Αρχικά, διευκρινίζουμε ότι σε περίπτωση που ανακοινωθεί η διεξαγωγή των εθνικών Εκλογών στις 9/4, θα σας ειδοποιήσουμε άμεσα για τη μετάθεση της ημερομηνίας του Φεστιβάλ μας.
Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε πως έχουμε κάνει τα μέγιστα ως προς τις υποδομές τόσο ως προς την απρόσκοπτη δράση του ίδιου του φεστιβάλ σε συμφωνία με τους τοπικούς συνδιοργανωτές, όσο και ως προς την ασφαλή και ποιοτική διαμονή και διατροφή των μαθητών/τριών των σχολείων σας.
Για να εξυπηρετηθείτε σωστά και να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα διαθεσιμότητας των απαιτούμενων δωματίων, καθώς η πρόθεση συμμετοχής είναι ιδιαιτέρως υψηλή, έχουμε μεσολαβήσει ώστε να διασφαλιστεί η διαμονή σας και  να πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας του νησιού και στο κατάλυμα “Aqua Bay Hotel 5*” , στην όμορφη και ασφαλή περιοχή του Τσιλιβί (μόλις 5χλμ από τη χώρα της Ζακύνθου), με πρωινό και δείπνο καθημερινά σε πλουσιοπάροχο μπουφέ, στις καλύτερες τιμές.
Στα εν λόγω ξενοδοχεία θα πραγματοποιηθούν ορισμένες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε θερμά όπως μας δηλώσετε τον τελικό αριθμό συμμετεχόντων/ουσών μαθητών/τριών και καθηγητών έως την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, ώστε άμεσα να κάνουμε την εγγραφή σας και να ενημερώνουμε το κατάλυμα να δίνει προτεραιότητα στη διαθεσιμότητα των δωματίων για τα δικά σας σχολεία ως συμμετέχοντα του Φεστιβάλ. Η δήλωση γίνεται μέσω της φόρμας συμμετοχής (Εάν έχετε ήδη συμπληρώσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος στη φόρμα, ενημερώστε μας στο fest@europeanschoolradio.eu ενδεχόμενη τροποποίηση στον αριθμό μαθητών/τριών σας)
Οδηγίες
Για να ισχύσουν οι προνομιακές τιμές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς,
1. Τα σχολεία της Αττικής μπορούν να συνεργαστούν απευθείας με το Manessis Travel.
2. Τα σχολεία εκτός Αττικής δε χρειάζεται να επικοινωνήσετε εσείς απευθείας με το κατάλυμα, αλλά να τονίσετε να συνεννοηθούν τα ίδια τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία της περιοχής σας, αναφέροντας στο ξενοδοχείο/α τον operator “Manessis Travel” και αυτό θα σημαίνει πως η μετακίνηση αυτή αφορά το Φεστιβάλ Ραδιοφώνου.