Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού

03 Απρ Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού

Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και οι ρυθμοί είναι πλέον πυρετώδεις. Εσείς ετοιμάζεστε για να ταξιδέψετε, κι εμείς ετοιμαζόμαστε να σας υποδεχτούμε!

Όπως έχετε ήδη διαπιστώσει, από την περασμένη εβδομάδα έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, πρέπει να σπεύσετε για να δηλώσετε συμμετοχή.

Όμως, όσες και όσοι από εσάς έχετε δηλώσει συμμετοχή στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, θα πρέπει να περάσετε μία ακόμα δοκιμασία προκειμένου να αποκτήσετε το απαραίτητο Διαβατήριο, που θα σας επιτρέψει να λάβετε μέρος στο παιχνίδι. Θα πρέπει να λύσετε 7 γρίφους διαδικτυακά.

Οι γρίφοι, που θα δίνονται υπό τη μορφή quiz, θα έχουν σχέση με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του 7ου Φεστιβάλ (https://fest.europeanschoolradio.eu/) και τις εκπομπές που μεταδίδονται από το European School Radio. Οι γρίφοι αυτοί θα δίνονται σταδιακά. Κάθε φορά που θα δίνεται ένας νέος γρίφος, θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του 7ου Φεστιβάλ. Όταν θα λύσετε όλους τους γρίφους, θα μπορείτε πλέον να κατεβάσετε το Διαβατήριό σας, το οποίο θα πρέπει να εκτυπώσετε σε έγχρωμο εκτυπωτή, για να λάβετε μέρος στο Κυνήγι του Θυσαυρού.

Στο “ζωντανό” Κυνήγι του Θησαυρού που θα πραγματοποηθεί στη Ζάκυνθο, θα κληθείτε να λύσετε γρίφους που σχετίζονται με την ιστορία της Ζακύνθου και διάφορα σημεία της πόλης. Για να το πετύχετε όμως αυτό, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας το Διαβατήριό σας, κινητό τηλέφωνο με σύνδεση στο διαδίκτυο, μολύβι ή στυλό, και πολλή διάθεση για συνεργασία και παιχνίδι!

Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στο 7ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio και… καλό ταξίδι για νέες περιπέτειες!!!!

Η Οργανωτική Επιτροπή