3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Ζωντανή μετάδοση του Φεστιβάλ !
17272
post-template-default,single,single-post,postid-17272,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18097
 

Ζωντανή μετάδοση του Φεστιβάλ !

15 Απρ Ζωντανή μετάδοση του Φεστιβάλ !

Streaming-Featured

 

Φίλοι και φίλες του μαθητικού ραδιοφώνου, η μεγάλη μας γιορτή έφτασε !!!

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας γνωρίσουμε από κοντά και θα μοιραστούμε μαζί ανεπανάληπτες ραδιοφωνικές εμπειρίες.

 

Για τους πολλούς φίλους και συνεργάτες που δε θα μπορέσουν να βρίσκονται τη Δευτέρα 18/4 στη Τεχνόπολη στο Γκάζι έχουμε φροντίσει να μεταφέρουμε το κλίμα και το κέφι του Φεστιβάλ μέσω διαδικτύου (live streaming) δύο τρόπους.

 

  • Με συνεχή “τηλεοπτική” μετάδοση την οποία έχει αναλάβει το yousmile από το Χαμόγελο του Παιδιού. Δείτε τι συμβαίνει στο Γκάζι ζωντανά και μάθετε για τις δραστηριότητες των ραδιοφωνικών μαθητικών ομάδων από όλη την Ελλάδα. Ενημερωθείτε τα εργαστήρια, τις δράσεις, τις συζητήσεις, τις συναυλίες, δείτε τα βίντεο που ετοίμασαν για εσάς και γνωρίστε το Μαθητικό Ραδιόφωνο από τους ίδιους τους παραγωγούς του !

 

  • Με τη μαραθώνια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή που θα ετοιμάσουν για όλους εσάς οι μαθητές-παραγωγοί του ESR οι οποίοι θα φιλοξενήσουν στα μικρόφωνα όλους τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνουν να “διασκεδάσετε” σαν να ήσασταν και εσείς μαζί στη γιορτή του ραδιοφώνου στην Τεχνόπολη !

 

Όλα αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην ειδική σελίδα του ιστότοπου του φεστιβάλ.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.