3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Το πρόγραμμα του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου
16833
post-template-default,single,single-post,postid-16833,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18097
 

Το πρόγραμμα του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

24 Μαρ Το πρόγραμμα του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου

calendar (2)Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του ραδιοφώνου,

μικροί και μεγαλύτεροι παραγωγοί ραδιοφωνικών εκπομπών,

ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ το πρόγραμμα του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, το πρόγραμμα της μεγάλης μας συνάντησης και των κοινών μας δράσεων.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν οι δράσεις, τα εργαστήρια και οι συναυλίες κατανεμημένα στους χώρους της τεχνόπολης και κατά ώρα. Το Φεστιβάλ διαρκεί όλη τη μέρα, οπότε προγραμματίστε ανάλογα και μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτό μέχρι και το τέλος της μεγάλης συναυλίας στον αύλειο χώρο της Τεχνόπολης.

Οι κοινές μας ραδιοφωνικές δράσεις θα αφορούν την παρουσίαση των ραδιοφωνικών ομάδων (η μια ομάδα θα παρουσιάζει την άλλη και την εκπομπή της) στη ζωντανή μετάδοση και ένα μικρό κοινό πρόγραμμα που θα αφορά την εξέλιξη μιας δράσης του φεστιβάλ μέσα στην τεχνόπολη.

Αγαπητές/οί ραφιοφωνατζήδες ετοιμαστείτε!

Ετοιμάστε πόστερ οπωσδήποτε για να αναρτηθεί στο χώρο, και βίντεο ή παρουσίαση (ppt) εφόσον το επιθυμείτε.

Τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να δηλώνετε τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών στις διάφορες δράσεις, απευθείας πάνω στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Μην ξεχνάτε το διαγωνισμό μέχρι 30 Μαρτίου 2016.

Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας μας, ο μήνας του ραδιοφώνου.

Ακούστε τις εκπομπές στο European School Radio προετοιμαστείτε για το Φεστιβάλ!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.