3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | “Καν΄ το ν΄ ακουστεί” 2016 – Ακούστε τις συμμετοχές !
17175
post-template-default,single,single-post,postid-17175,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18097
 

“Καν΄ το ν΄ ακουστεί” 2016 – Ακούστε τις συμμετοχές !

09 Απρ “Καν΄ το ν΄ ακουστεί” 2016 – Ακούστε τις συμμετοχές !

logo-contestΜε χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των ραδιοφωνικών μηνυμάτων και των τραγουδιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος και τραγουδιού “Καν΄το ν΄ ακουστεί” 2016. Η Κριτική Επιτροπή ομόφωνα επικύρωσε τα Βραβεία και τις Ειδικές Διακρίσεις!

Μεταφέρουμε τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια των κριτών, οι οποίοι εξέφρασαν την έκπληξή τους για την ποιότητα των μαθητικών δημιουργιών και δεν έκρυψαν τα συναισθήματα συγκίνησης που τους γέμισαν όμορφες σκέψεις. Η Κριτική Επιτροπή συγχαίρει όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που ενεπλάκησαν στη διαδικασία δημιουργίας τόσο στην κατηγορία για το ραδιοφωνικό μήνυμα με 129 συμμετοχές όσο και στην κατηγορία για το τραγούδι με 88 συμμετοχές. Ορισμένα έργα με θέμα τους πρόσφυγες που ξεχώρισαν κατά την αξιολόγηση, προωθήθηκαν στην Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες, η οποία θα αποδώσει ανάλογους Επαίνους.

Σας ενημερώνουμε ότι πλέον είναι διαθέσιμες για ακρόαση όλες οι συμμετοχές με τις πληροφορίες που τις συνοδεύουν εδώ. Οι συμμετοχές δόθηκαν στους κριτές ανώνυμα μέχρι την περάτωση της διαδικασίας αξιολόγησης, γιατί έπρεπε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο του διαγωνισμού. Τα Βραβεία και οι Ειδικές Διακρίσεις θα ανακοινωθούν στο πλαίσιο της τελετής της Βράβευσης του διαγωνισμού “Κάν’ το ν’ ακουστεί” στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ραδιοφώνου.

Σας ευχαριστούμε θερμά που αποδεχθήκατε το κάλεσμά μας και ενώσατε τις φωνές σας κάνοντας ν’ ακουστεί ηχηρά και μελωδικά το μήνυμα για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.