3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Λίστα σχολείων που έστειλαν συμμετοχή στον “Κάν’ το ν’ ακουστεί”
16994
post-template-default,single,single-post,postid-16994,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18097
 

Λίστα σχολείων που έστειλαν συμμετοχή στον “Κάν’ το ν’ ακουστεί”

30 Μαρ Λίστα σχολείων που έστειλαν συμμετοχή στον “Κάν’ το ν’ ακουστεί”

listΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη λίστα των συμμετοχών των σχολείων στον Διαγωνισμό “Καν’ το ν’ακουστεί” για τις κατηγορίες “Ραδιοφωνικό Ηχητικό Μήνυμα” και “Τραγούδι”. Οι συμμετοχές που υποβλήθηκαν ήταν πολυάριθμες και αξιόλογες. Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στις ραδιοφωνικές ομάδες που έκαναν τη φωνή τους να ακουστεί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Στη σελίδα https://fest.europeanschoolradio.eu/3fest/contestants/ εμφανίζεται η λίστα ανά κατηγορία των σχολείων που έστειλαν συμμετοχή στον διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί”, καθώς και η ημερομηνία υποβολής του ηχητικού αρχείου/ων. Η εμφάνιση των στοιχείων στη λίστα σημαίνει ότι έχουμε παραλάβει τη συμμετοχή σας και αποτελεί την επιβεβαίωση λήψης αρχείου/ων.

  • Παρακαλούμε, ελέγξετε εάν το σχολείο σας βρίσκεται στη σωστή κατηγορία με μέγιστο αριθμό συμμετοχών ανά σχολείο τις δύο (2). Εάν κατά λάθος έχετε υποβάλει το ίδιο αρχείο παραπάνω από μία (1) φορά, τότε θα λάβουμε υπόψη το τελευταίο που υποβλήθηκε στην πλατφόρμα.
  • Εάν έχετε υποβάλει παραπάνω από δύο (2) συμμετοχές, πρέπει να μας ενημερώσετε ποιες θέλετε να λάβουν μέρος στη διαδικασία αξιολόγησης.  Η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί στις 7 Απριλίου και από την αμέσως επόμενη ημέρα, 8 Απριλίου, θα είναι διαθέσιμες προς ακρόαση όλες οι συμμετοχές στον ίδιο σύνδεσμο. Παράλληλα, θα αρχίζουν να μεταδίδονται στο Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο, European School Radio.

Η επικοινωνία για τον διαγωνισμό γίνεται μέσω της σελίδας: https://fest.europeanschoolradio.eu/3fest/cont/

Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

2 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.