4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Ανακοίνωση για το Ραδιο-Κυνήγι του Θησαυρού !
20172
post-template-default,single,single-post,postid-20172,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-62187
 

Ανακοίνωση για το Ραδιο-Κυνήγι του Θησαυρού !

04 Μαρ Ανακοίνωση για το Ραδιο-Κυνήγι του Θησαυρού !

Ράδιο- Κυνηγοί σπεύσατε!

Ο εξυπηρετητής του European School Radio αρρώστησε βαριά την τελευταία εβδομάδα κι αυτό εκτός των άλλων επηρέασε και το Κυνήγι μας. Ο 5ος γρίφος του έπεσε πολύ βαρύς και το μόνο που κατάφερε να αναμεταδώσει ήταν κάτι ακατάληπτους θορύβους! Το ενδιαφέρον είναι ότι πολλοί από εσάς προσπαθήσατε ακόμη κι αυτούς τους θορύβους να τους αποκρυπτογραφήσετε! Μπράβο σας!! Αυτό σημαίνει ότι έχετε μπει για τα καλά στο πνεύμα του παιχνιδιού! Είπαμε δεν πετάμε τίποτα …απλώς καμιά φορά από υπερβολικό ζήλο πέφτουμε σε κάποιες κυνηγο-παγίδες που διανθίζουν το παιχνίδι μας με χαριτωμένα περιστατικά!

Αλλά τώρα πρέπει να βιαστείτε, αλλάξαμε τη συνταγή και ο νέος 5ος γρίφος θα μεταδοθεί από την Κυριακή 5 μέχρι την Τετάρτη 8 Μαρτίου ενώ από την Πέμπτη 9 μέχρι την Πέμπτη 16 Μαρτίου θα μεταδίδεται ο 6ος και τελευταίος δικτυακός γρίφος. Τις ίδιες ημερομηνίες θα είναι ανοικτές και οι αντίστοιχες φόρμες απάντησης.  Ύστερα το Ράδιο-Κυνήγι μας συνεχίζεται …δια ζώσης!

Όσοι δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη …άντε τι περιμένετε;

Ο θησαυρός είναι ήδη θαμμένος στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου και ανήκει στην ομάδα που θα τον ξετρυπώσει, ανεξάρτητα από τους κύκλους που έχει συμπληρώσει! Στα κυνήγια βλέπετε οι δημοκρατικές διαδικασίες περιορίζονται στην ευγενή άμιλλα, κατά τα άλλα …όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!

Όσο για τον Γρίφο-Bonus θέλουμε φωτογραφίες με χαμόγελα και για να τις ζητάμε κάπου θα τις χρησιμοποιήσουμε… Μην το αμελήσετε!

Καλή αντάμωση στο Ρέθυμνο!

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.