4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Ζωντανή μετάδοση του Φεστιβάλ !
20250
post-template-default,single,single-post,postid-20250,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-62187
 

Ζωντανή μετάδοση του Φεστιβάλ !

09 Μαρ Ζωντανή μετάδοση του Φεστιβάλ !

Streaming-Featured

 

Φίλοι και φίλες του μαθητικού ραδιοφώνου, η μεγάλη μας γιορτή έφτασε !!!

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας γνωρίσουμε από κοντά και θα μοιραστούμε μαζί ανεπανάληπτες ραδιοφωνικές εμπειρίες.

 

Για τους πολλούς φίλους και συνεργάτες που δε θα μπορέσουν να βρίσκονται την Παρασκευή 17/3 στο Ρέθυμνο έχουμε φροντίσει να μεταφέρουμε το κλίμα και το κέφι του Φεστιβάλ μέσω διαδικτύου (live streaming) δύο τρόπους.

 

  • Με συνεχή “τηλεοπτική” μετάδοση.

    • Δείτε ζωντανά τι συμβαίνει το πρωί 10:00 με 15:00 στους χώρους του Φεστιβάλ στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Κρήτης και στο ΤΕΙ-Κρήτης, και μάθετε για τις δραστηριότητες των ραδιοφωνικών μαθητικών ομάδων από όλη την Ελλάδα.

    • Παρακολουθήστε ζωντανά την Τελετή Βράβευσης του διαγωνισμού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2017”, 18:00 με 20:30, και μάθετε πρώτοι ποια σχολεία διακρίθηκαν στις κατηγορίες του Ραδιοφωνικού Μηνύματος και του Τραγουδιού.

 

  • Με τη μαραθώνια ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή (10:00 – 15:00) που θα ετοιμάσουν για όλους εσάς οι μαθητές-παραγωγοί του ESR οι οποίοι θα φιλοξενήσουν στα μικρόφωνα όλους τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνουν να “διασκεδάσετε” σαν να ήσασταν και εσείς μαζί στη γιορτή του ραδιοφώνου στο Ρέθυμνο !

 

Όλα αυτά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην ειδική σελίδα του ιστότοπου του φεστιβάλ.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.