4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Κυνήγι Ράδιο Θησαυρού 2017
18901
page-template-default,page,page-id-18901,page-parent,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-62187
 

Κυνήγι Ράδιο Θησαυρού 2017

 

 

Το Ράδιο-Κυνήγι Θησαυρού

και η συναρπαστική ιστορία της

Ελληνικής ΡΑδιοφωνίας!

Το Ράδιο-Κυνήγι 2017,  έχει θέμα τη συναρπαστική Ιστορία της ελληνικής Ραδιοφωνίας. Η επίσημη έναρξη θα γίνει ραδιοφωνικά, μέσα από τη συχνότητα του European School Radio, την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί με τη βράβευση της ομάδας που θα φτάσει πρώτη στο θησαυρό, το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Ρέθυμνο.

 

Στο κυνήγι συμμετέχουν όσες ραδιοφωνικές ομάδες θα πάρουν μέρος στο 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο από τις 16 μέχρι τις 18 Μαρτίου 2017. 

 

Όπως και στη ζωή, έτσι και σ’ αυτό το κυνήγι, οι κύκλοι που πρέπει να συμπληρώσει κάθε ράδιο-κυνηγός είναι πολλοί, μπορεί να ξεπερνούν και τους …χίλιους! Κι όταν βέβαια φτάσει κανείς σ’ αυτό τον αριθμό, δε θα μιλάει πια για κύκλους αλλά για …χιλιόκυκλους!

 

Στον ιστότοπο του Φεστιβάλ θα βρείτε τη σελίδα του Ραδιοφωνικού Κυνηγιού, μόνο που πρέπει να την ΞΕ-κλειδώσετε!! Πριν αρχίσετε να ψάχνετε για κλειδιά και αντικλείδια …

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ….

 

♦   Τι είναι το κυνήγι του Ράδιο Θησαυρού.

♦  Πως μπορείτε να συμμετέχετε στο κυνήγι του Ράδιο Θησαυρού.