4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Τι είναι το Κυνήγι του Ράδιο Θησαυρού.
19073
page-template-default,page,page-id-19073,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-62187
 

Τι είναι το Κυνήγι του Ράδιο Θησαυρού.

 

Το Ράδιο-Κυνήγι Θησαυρού

και η συναρπαστική ιστορία της

Ελληνικής ΡΑδιοφωνίας!

Τι είναι το κυνήγι του Ράδιο Θησαυρού.

 

 

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι γνώσεων, φαντασίας και δημιουργικότητας που για πρώτη φορά διοργανώνεται, στα πλαίσια του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και έχει σαν σκοπό να εμπλέξει του ράδιο-κυνηγούς σε μια πρωτόγνωρη δράση, με στόχο τη δημιουργική έκφραση, τη ψυχαγωγία και βέβαια τη καλλιέργεια της τέχνης της επικοινωνίας!

 

Οι γρίφοι του Ράδιο Θησαυρού είναι ακουστικοί και μεταδίδονται από τo European School Radio.

 

Οι ραδιοφωνικές ομάδες που συμμετέχουν στο ράδιο-κυνήγι στέλνουν γραπτά τις απαντήσεις τους, μέσα από την κατάλληλη φόρμα που είναι διαθέσιμη για κάθε γρίφο.

 

Ένας νέος γρίφος ‘βγαίνει στον αέρα’ του ESR, κάθε Δευτέρα και οι ράδιο-κυνηγοί πρέπει να στέλνουν τις απαντήσεις τους μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής Κυριακής. (για όλους εσάς που έχετε πολλά να κάνετε μέσα στην εβδομάδα).Ύστερα η φόρμα απαντήσεων κλείνει!

 

Οι διοργανωτές ελέγχουν τις απαντήσεις των ράδιο-κυνηγών και δημοσιεύουν τους ‘κύκλους κατάταξης’ των ομάδων καθώς και τη σωστή απάντηση του γρίφου!

 

Προσοχή! Ο τελευταίος γρίφος, –γρίφος θησαυρού– θα δοθεί στους ράδιο-κυνηγούς στο Ρέθυμνο, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017.