4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Βραβεύσεις Αφίσας & Κυνηγιού Ραδιο-Θησαυρού – Συζήτηση – Κλείσιμο
18663
event-template-default,single,single-event,postid-18663,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-62187
 

Βραβεύσεις Αφίσας & Κυνηγιού Ραδιο-Θησαυρού – Συζήτηση – Κλείσιμο

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 18/03/2017
09:30 - 11:00

Τοποθεσίας
Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής, ΤΕΙ Κρήτης

Κατηγορίες


Βραβεύσεις – Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας – Κλείσιμο

 

amfitheatro

 


 

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, λίγο πριν την επίσκεψή μας στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Αρχαίας Ελεύθερνας, θα συναντηθούμε στο Αμφιθέατρο του τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής – ΑΤΕΙ Κρήτης για να βραβεύσουμε τη ραδιοφωνική ομάδα:

  της οποίας η Αφίσα ξεχώρισε στη διάρκεια του Φεστιβάλ,

  που πρώτη ‘ξετρύπωσε’ το Ράδιο-Θησαυρό 2017.

αλλά και για να

συζητήσουμε σε ‘στρογγυλή τράπεζα’ οι μαθητές και οι μαθήτριες μεταξύ μας πως ‘η τέχνη της επικοινωνίας‘ εκφράζεται μέσα από τη δράση μας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του European School Radio.

Τη συζήτηση θα πλαισιώσουν η διδάσκουσα του τμήματος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του ΤΕΙ Κρήτης Δρ. Κατερίνα Τζεδάκη με σύντομη εισήγηση με θέμα «Σύγχρονη Τεχνολογία Ραδιόφωνο και Επικοινωνία», ο καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Μάριος Πουρκός, με την ανακοίνωση με θέμα «Το ραδιόφωνο στην υπηρεσία της έρευνας, μάθησης και ανάπτυξης του ανθρώπου: Δημιουργώντας κύματα επικοινωνίας, συλλογικότητας και γνώσης» και ο Διευθυντής της ΕΡΑ Ηρακλείου κ. Κώστας Βασιλάκης με μια σύντομη εισήγηση με θέμα τη «Δημοσιογραφική Δεοντολογία».