4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Ζωντανή Ραδιοφωνική Μετάδοση
19311
event-template-default,single,single-event,postid-19311,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-62187
 

Ζωντανή Ραδιοφωνική Μετάδοση

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 17/03/2017
11:00 - 15:00

Τοποθεσίας
Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής, ΤΕΙ Κρήτης

Κατηγορίες


Θα είμαστε στον αέρα…

 

panoramiki control


Στο στούντιο που θα στήσουν για μας, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Κρήτης -που βρίσκεται στην ανατολική αυλή του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Κρήτης- οι τεχνικοί του Τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής,  οι μαθητές – παραγωγοί του European School Radio με τη βοήθεια του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Καλαϊτζάκη, θα μεταδίδουν ζωντανά στους ακροατές του πρώτου μαθητικού ραδιοφώνου τον παλμό του φεστιβάλ, κατά τη διάρκεια των παράλληλων δράσεων της Παρασκευής 17 Μαρτίου.

Από τα μικρόφωνα της ζωντανής μετάδοσης θα παρελάσουν όλα τα συμμετέχοντα σχολεία, οι επισκέπτες και οι καλεσμένοι του φεστιβάλ. Όλοι εσείς  που δεν θα είστε μαζί μας  …απλά συντονιστείτε !

Παράλληλα με τη βοήθεια των τεχνικών του Τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του ΤΕΙ Κρήτης, θα υπάρχει και τηλεοπτική διαδικτυακή μετάδοση από τον ιστότοπο του φεστιβάλ!

music-and-headphones-hi

Κανείς δε θα χάσει ούτε λεπτό από τη μεγάλη γιορτή του μαθητικού ραδιοφώνου!