5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Σε ποιους απευθύνεται
16105
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16105,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27908
 

Σε ποιους απευθύνεται

Το Φεστιβάλ και ο διαγωνισμός απευθύνονται σε μαθητές σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Στο φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν:

Σχολεία στα οποία ήδη υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα ή καινοτόμες δράσεις στα ΜΜΕ με έμφαση στο ραδιόφωνο ή με παραγωγές που μεταδίδονται στο European School Radio.
Ολα τα υπόλοιπα σχολεία, ως επισκέπτες, που θα παρακολουθούν και θα συμμετέχουν ενεργά.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ προγραμματίζονται μεταξύ άλλων: ζωντανή εκπομπή με τη συμμετοχή όλων,  σεμινάριο ραδιοφωνικής παραγωγής, κυνήγι του ραδιοθησαυρού, διαγωνισμός πόστερ, συναυλία μαθητικών σχημάτων και, σε ειδική εκδήλωση, βράβευση του διαγωνισμού “Καν’ το ν’ ακουστεί”. Δείτε το πρόγραμμα !
Στο Φεστιβάλ, θα υπάρχει ειδικός χώρος παρουσίασης για τα συμμετέχοντα σχολεία για να αναδείξουν τη ραδιοφωνική τους δράση. Το υλικό προβολής μπορεί να είναι poster (χειροποίητο ή τυπωμένο) για ανάρτηση στον χώρο, βίντεο, ή παρουσίαση με διαφάνειες.