6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Παράταση δηλώσεων συμμετοχής στο Φεστιβάλ
28821
post-template-default,single,single-post,postid-28821,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-42712
 

28 Ιαν Παράταση δηλώσεων συμμετοχής στο Φεστιβάλ

Μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, οι καθυστερήσεις στην αποστολή και έγκριση των προγραμμάτων από τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων, οδήγησαν τον διαιτητή να πάει το Φεστιβάλ στην παράταση. Αντί λοιπόν για 31 Ιανουαρίου, ανανεώνουμε το χρονικό περιθώριο για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στο Φεστιβάλ μέχρι 10Μαρτίου 2019. Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με το τέλος της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων προτίμησης για τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ. Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες δηλώσεις.

Με την ευκαιρία διευκρινίζουμε ότι το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και ο Διαγωνισμός “Καν’το ν’ ακουστεί 2019” αποτελούν δύο διαφορετικά γεγονότα. Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ δεν προϋποθέτει τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Ωστόσο, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί μία εν δυνάμη ευκαιρία συμμετοχής στο Φεστιβάλ, καθώς η βράβευση των διακριθέντων στον διαγωνισμό αποτελεί παραδοσιακά μέρος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.