6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Συμμετοχές στον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2019”- Πέραν κάθε προσδοκίας!
29723
post-template-default,single,single-post,postid-29723,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-42712
 

02 Μαρ Συμμετοχές στον Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2019”- Πέραν κάθε προσδοκίας!

Αγαπητοί φίλοι,

είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί η ανταπόκριση των μαθητών και μαθητριών μέσω των σχολείων ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη, που δείχνετε στον θεσμό του “Κάν΄το ν’ ακουστεί” και για τη δυνατότητα που δώσατε στους μαθητές/στις μαθήτριές σας να εκφραστούν!
Συνολικά, για τον Μαθητικό Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2019”  με θέμα “Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους” ελήφθησαν 220 συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά! Έχουν υποβληθεί 120 ραδιοφωνικά μηνύματα και 100 τραγούδια. Συμμετοχές υποβάλλονταν μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας. Δεχτήκαμε 4 συμμετοχές ακόμα από 2 επιπλέον σχολεία, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπισε το σύστημα από την υπερφόρτωση ενώ οι εκπαιδευτικοί είχαν υποβάλει ερώτημα πριν τη λήξη της προθεσμίας.
Μαθητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου, μαθητές νηπιαγωγείων έως και μαθητές εσπερινών λυκείων, μαθητές ειδικών σχολείων δημιούργησαν με μεράκι μηνύματα και τραγούδια. Ηχογραφήσεις που έγιναν από 2-3 μαθητές ανά ομάδα ή από ολόκληρη τάξη κάθε φορά, ηχογραφήσεις σε σχολικές τάξεις χωρίς τα απαραίτητα μέσα ή σε επαγγελματικά στούντιο. Με ένα κοινό όλες: εκφράζουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις των παιδιών μας για τον επιθετικό λόγο και το μίσος που βλέπουν γύρω τους. Το θέμα άγγιξε τις καρδιές τους και τα έργα τους σίγουρα
θα συγκινήσουν τους Κριτές!
Η διαδικασία αξιολόγησης ξεκίνησε και όταν αυτή ολοκληρωθεί, σε δύο περίπου βδομάδες, θα δημοσιοποιηθούν οι συμμετοχές, ώστε να αρχίσει η ψηφοφορία για το βραβείο του κοινού.

Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο European School Radio, το ραδιόφωνο της καρδιάς μας!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.