4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Διευκρινίσεις σχετικά με την κατηγορία “Τραγούδι”
18921
post-template-default,single,single-post,postid-18921,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-62187
 

Διευκρινίσεις σχετικά με την κατηγορία “Τραγούδι”

14 Ιαν Διευκρινίσεις σχετικά με την κατηγορία “Τραγούδι”

singing-18438_960_720Ύστερα από αρκετές ερωτήσεις εκπαιδευτικών των σχολείων της Ελλάδας και της Κύπρου σχετικά με την κατηγορία “Τραγούδι”, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού:Τα έργα να είναι δημιουργίες μαθητών. Ειδικά τα τραγούδια να έχουν δημιουργηθεί από μαθητές ή κυρίως από μαθητές. Προτείνουμε οι εκπαιδευτικοί να έχουν ρόλο εμψυχωτή στη δημιουργία τραγουδιών από τους μαθητές, ώστε να αναδειχθεί η μαθητική πρωτοβουλία..

Όταν πρόκειται για δημιουργίες με συμβολή από ενήλικους εκτός εκπαιδευτικής κοινότητας, που υποστηρίζουν την ομάδα του εκπαιδευτικού με τους μαθητές, θα χρειαστεί να αναφέρετε κατά τη συμπλήρωση φόρμας υποβολής τα ονόματα, την ιδιότητα και τον ρόλο όσων συνέβαλαν σε καθένα από τα κριτήρια (στίχος, σύνθεση, ερμηνεία). Η Κριτική Επιτροπή θα εξετάσει ξεχωριστά αυτές τις συμμετοχές, που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες, και θα αξιολογηθούν συνολικά προκειμένου να δοθεί ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Σε κάθε περίπτωση, τα τραγούδια τα οποία θα υποβληθούν ως συμμετοχές θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μη χρησιμοποιούνται σε διασκευή μελωδίες άλλων δημιουργών.

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού,

Γεωργία Μαρκέα, Υπεύθυνη της κατηγορίας “Τραγούδι”

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.