5ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου | Θέμα: εκδρομή και συμμετοχή στο φεστιβάλ 2018
21173
topic,bbpress,no-js,topic-template-default,single,single-topic,postid-21173,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,overlapping_content,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27908
 

εκδρομή και συμμετοχή στο φεστιβάλ 2018

  • Αυτό το θέμα έχει 14 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 6 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη wpadmin.
Επισκόπηση 8 απαντητικών νημάτων
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
    • #21173
      Βίβιαν Κοκολάκη
      Επισκέπτης

      Καλημέρα σας,
      είναι η πρώτη φορά που το σχολείο μας θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό “κάν’ το ν’ ακουστεί”.
      Βρισκόμαστε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και αναρωτιόμουν αν διοργανώναμε μία εκδρομή στα Τρίκαλα για να συμμετέχουμε και στο φεστιβάλ του 2018, θα επιβαρύνονταν οι μαθητές όλο το κόστος ή μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να καλύψει ένα μέρος του χρηματικού ποσού;

      Σας ευχαριστώ

    • #21174
      wpadmin
      Keymaster

      Αγαπητή Βίβιαν,

      Με χαρά να δεχτούμε τη συμμετοχή σας, από το μακρινό Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.
      Δυστυχώς, η εκδρομή επιβαρύνει το κάθε σχολείο-μαθητές.
      Ωστόσο, θα μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλο σχολείο της Κρήτης για την επίσκεψή σας στα Τρίκαλα.

    • #21179
      Κατερινα Τρανού
      Επισκέπτης

      Καλημέρα από την φθινοπωρινή Αθήνα! Θα θελαμε πολύ να επισκεφτούμε τα ΤΡΙκαλα 😉 και το φεστιβαλ μας βοηθάει! Ωε ειδικό σχολείο ομως αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερες οικονικές δυσκολίες. Προκειμένου να σχεδιάσουμε τη συμμετοχή μας παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει κατι που προσφέρεται χωρίς κόστος για τους μαθητές ή ειδικότερα τι κόστος θα υπάρχει για την εκδρομή στα μετέωρα; Εχετε μηπως προγραμματίσει κάποιες ξεναγήσεις στα αξιοθέατα της πολης σας;
      Ευχαριστώ!

    • #21180
      Δημήτρης Μπάνος
      Επισκέπτης

      Αγαπητή Κατερίνα,
      Με χαρά θα θέλαμε να σας δεχτούμε στα Τρίκαλα. Για τη διαμονή δυστυχώς δεν μπορούμε να κανονίσουμε κάτι χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για τις εδώ μετακινήσεις σίγουρα μπορούμε να βρούμε μια λύση είτε με το ειδικό λεωφορείο που μετακινούνται οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου, είτε με το ΚΤΕΛ χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Την Παρασκευή 16 Μαρτίου έχουμε προγραμματίσει ξεναγήσεις στην πόλη των Τρικάλων.
      Επειδή τα 4 τελευταία χρόνια έχω μια πολύ καλή σχέση με τα σχολεία Ειδικής Αγωγής μπορώ να σε φέρω σε επαφή με τους Διευθυντές τους, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία.

    • #21186
      Γρατσάνου Κατερίνα
      Επισκέπτης

      Παρακαλώ, θα ήθελα να μου διευκρινίσετε, τον μέγιστο αριθμό των παιδιών που θα έχει η κάθε ομάδα. Σε μια κατηγορία μπορούν να συσταθούν δύο ομάδες; Ο τρόπος αποστολής του ηχητικού μηνύματος, θα είναι ηλεκτρονικός ή με κάποιον άλλον τρόπο; Είμαι εκπαιδευτικός ΠΕ20 Πληροφορικής και διδάσκω σε τρία σχολεία. Μπορώ να συμμετέχω με δύο από αυτά; Η φυσική παρουσία των παιδιών είναι απαραίτητη κι αν ναι σε ποια φάση του διαγωνισμού; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κείμενο που πρέπει να γραφεί στις υπεύθυνες δηλώσεις κι αν ναι που μπορώ να το βρω; Σας ευχαριστώ

      • #21191
        Κατερίνα Τρανού
        Επισκέπτης

        Θαυμάσια!
        Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ. Μπάνο!
        Θα ηταν πολύ ενδιαφέρον να επικοινωνήσουμε με το Ειδικό Σχολείο. Πολύ ευχάριστο που έχετε προγραμματίσει και την ξενάγηση! Ευχαριστούμε

        • #21200
          wpadmin
          Keymaster

          Κατερίνα το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων έχει τηλέφωνο: 2431085369. Κάθε Δευτέρα από τις 10:15 είμαι και εγώ εκεί για 4 ώρες.
          Καλή συνέχεια

          • #21201
            Κατερίνα Τρανού
            Επισκέπτης

            Ευχαριστώ πολύ.
            Θα μιλήσουμε λοιπόν τη Δευτέρα! Καλή εβδομάδα

    • #21188
      wpadmin
      Keymaster

      Αγαπητή κ. Γρατσάνου,

      ο αριθμός των μαθητών που θα έχει η ομάδα που θα δημιουργήσει το μήνυμα ή το τραγούδι δεν είναι περιοριστικός. Αφορά εσάς ως εκπαιδευτικό του σχολείου πώς θα χωρίσετε τους μαθητές σας.
      Ο τρόπος αποστολής είναι ηλεκτρονικός.
      Μπορείτε να συμμετέχετε και από τα τρία σχολεία, αλλά επειδή φέτος η πλατφόρμα του ραδιοφώνου αλλάζει θα επανέλθουμε με οδηγίες υποβολής από τους διαφορετικούς λογαριασμούς που θα έχετε δημιουργήσει.
      Η φυσική παρουσία των μαθητών είναι προαιρετική. Η ανακοίνωση των φιναλίστ μπορεί να γίνει πριν το Φεστιβάλ, αλλά η ανακοίνωση των βραβείων μόνο κατά την Τελετή Βράβευσης.
      Πρότυπο βεβαίωσης για τη συμμετοχή στο ESR είναι: https://sites.google.com/site/esrhelp/protypa/protypo-ypeuthynon-deloseon
      Εσείς μπορείτε να κάνετε μια τροποποίηση περιεχομένου σχετικά με τον διαγωνισμό.

    • #21253
      Αναστάσιος Κόλλιας
      Επισκέπτης

      Παρακαλώ ενημερώστε μας ποιο είναι το κόστος για την ξενάγηση στα Τρίκαλα και την εκδρομή στα Μετέωρα. Επίσης, εάν από το χώρο του φεστιβάλ θα μπορούμε να προμηθευτούμε φαγητό ή νερό, εάν έχετε φροντίσει για κάποιο γεύμα ή αν πρέπει να τα φροντίσουμε όλα μόνοι μας. Ευχαριστώ.

      • #21288
        Δημήτρης Μπάνος
        Επισκέπτης

        Αγαπητέ κύριε Κόλλια.
        Για την εκδρομή στα Μετέωρα δεν υπάρχει κόστος είναι δωρεάν. Η ξενάγηση στα Τρίκαλα δεν ξέρω να σας πω ακόμα, περιμένω απάντηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων. Τι βαθμίδα εκπαίδευσης εκπροσωπείτε? Για την πρωτοβάθμια έχουμε προγραμματίσει να υπάρχει κάτι να φάνε τα παιδιά ανάμεσα στις δράσεις, για την δευτεροβάθμια δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν. Οι χώροι του φεστιβάλ θα είναι τρεις, και θα υπάρχει αναρτημένη αναλυτική φόρμα με τις δράσεις να δηλώσετε συμμετοχή. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να με καλέσετε στο 6972039854 για να σας λύσω οποιαδήποτε απορία.
        Με εκτίμηση
        Δημήτρης Μπάνος, 6ο ΓΕΛ Τρικάλων

    • #21549
      Βασίλης Φαγογένης
      Επισκέπτης

      Επειδή και εμείς 1η φορά σκεφτόμαστε να συμμετέχουμε, θα ήθελα να με κατατοπίσετε ως προς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να πραγματοποιήσει την μετακίνηση και διαμονή στο 3ήμερο φεστιβάλ. Συγκεκριμένα:
      1) Πρέπει ως σχολείο να ακολουθήσουμε την διαδικασία που κάνουμε για τις 5νθήμερς-3ήμερες εκδρομές; δηλαδή, προκήρυξη εκδρομής στην ιστοσελίδα Δευτεροβάθμιας, προθεσμίες για ταξιδιωτικά γραφεία, άνοιγμα προσφορών, έλεγχος αν πληρούνται ένα σωρό προυποθέσεις όπως ζώνες, λάστιχα λεοφωρείων, ΚΤΕΟ, άδεια οδηγού κλπ, υπεύθυνες δηλώσεις απο γονείς …
      2) Αν θα έρθουν 3-4 μαθητές, πως θα έρθουμε; με τι μέσο δηλαδή; πρέπει να νοικιάσουμε πουλμανάκι; ή με…δικά μας μέσα;

      Αυτά τα βασικά, προς το παρόν! 🙂

      • #21550
        wpadmin
        Keymaster

        1) Η διαδικασία για την εκδρομή είναι αυτή που ανέφερες. Νομίζω ότι η κάθε διεύθυνση έχει υπεύθυνο για να σου πει λεπτομέρειες.
        2) Προσωπικά εγώ στο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης είχα παέι με τη ραδιοφωνική μου ομάδα (8 μαθητές) με δρομολόγιο του ΚΤΕΛ για να μην επιβαρυνθούν οι μαθητές και είχα κάνει και ένα αίτημα στο ΚΤΕΛ και μου είχε κάνει καλύτερη τιμή.
        Ελπίζω να βοήθησα

        • #21551
          ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΓΟΓΕΝΗΣ
          Επισκέπτης

          Καλή ιδέα! με ΚΤΕΛ να υποθέσω αποφεύγεις τη συνήθη διαδικασία, δηλαδή να βγάλεις προκήρυξη προς ταξιδιωτικά γραφεία, να εκδηλωθεί ενδιαφέρον, να ανοιχτουν φάκελοι, να επιλεγεί προσφορά ,να προχωρήσεις σε 500 έγγραφα που πρέπει να προσκομίσει ο οδηγος λεωφορείου και όλα τα συναφή!
          Όμως, πρέπει να πάρω έγκριση για μετακίνηση μαθητών από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας υποθέτω…?

          Και επίσης, για να κλείσω ξενοδοχείο, πως το κάνω; Πρέπει να απευθυνθώ σε ταξιδιωτικά γραφεία στον νομό μου, και να έχουμε πάλι την ιστορία με την προκήρυξη και το άνοιγμα των φακέλων? (μιλάμε για 4-5 άτομα) και να ακολουθήσει η διαδικασία του ελέγχου, οτι πληρούν τις προδιαγραφες, όπως πυροσβεστήρες κλπ? ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΕ ΜΑΣ!

          Επίσης, επειδή είναι η πρώτη μας φορά και δεν έχω ιδέα, τι υλικό πρέπει να φέρουμε μαζί μας όσον αφορά τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ; Laptop? Τις εκπομπές μας σε στικάκι; αφίσες; βιντεοπροβολέα, πανί; Τοπικά εδέσματα; ξέρω γω…? ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΕ ΜΑΣ!

          Κατατοπίστε μας βρε παιδιά! Πολύ ωραίο το φεστιβάλ, αλλά μας αφήνετε με πολλά ερωτηματικά! και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος. Δεν μας λέτε πουθενά τι ακριβώς γίνεται σε αυτό το φεστιβάλ, και τι πρέπει να φέρει ο καθένας μαζί του.

          Θα ήταν χρήσιμο να αναρτηθούν πληροφορίες για τα παραπάνω, και όσον αφορά τη διαδικασία του πως ένα σχολείο μπορεί να συμμετάσχει (τα διαδικαστικά με την Δευτεροβάθμια) και ως προς την προετοιμασία και το υλικό που πρέπει να έχει μαζί του κάποιος που θέλει να συμμετέχει.
          ευχαριστώ

    • #21565
      wpadmin
      Keymaster

      Καλησπέρα Βασίλη,

      Χαιρόμαστε που θα έρθεις στο Φεστιβάλ και θα τα πούμε από κοντά.
      Σχετικά με το ερώτημα της διαδικασίας οργάνωσης εκδρομής, σου απάντησε ο Δημήτρης. Για να αποφύγεις το γραφειοκρατικό, καλή επιλογή είναι το ΚΤΕΛ. Αλλά αρμόδιο για να σου απαντήσει είναι ΜΟΝΟ το ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας που ανήκεις. Ρώτησέ τους.
      Σχετικά με το τι να φέρετε: Θα μπορούσατε να συμμετέχετε στον Διαγωνισμό αφίσας- πόστερ για τον οποίο έχει βάλει ο Δημήτρης οδηγίες και προδιαγραφές.
      Αν θέλετε κάτι να παρουσιάσετε σε μορφή ppt ή βίντεο, θα έχει τον χώρο εκδηλώσεων διαθέσιμο για να παρουσιάσετε. Σε αυτό δε θα χρειαστεί δικό σας εξοπλισμός. Αν όμως θέλεις να έχει περίπτερο η δική σου ραδιοφωνική ομάδα και θέλεις εκεί να προβάλεις συνεχώς κάτι, τότε σε αυτή την περίπτωση μόνο θα χρειαστεί προτζέκτορας μόνο.

  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
    • #21173
      Βίβιαν Κοκολάκη
      Επισκέπτης

      Καλημέρα σας,
      είναι η πρώτη φορά που το σχολείο μας θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό “κάν’ το ν’ ακουστεί”.
      Βρισκόμαστε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και αναρωτιόμουν αν διοργανώναμε μία εκδρομή στα Τρίκαλα για να συμμετέχουμε και στο φεστιβάλ του 2018, θα επιβαρύνονταν οι μαθητές όλο το κόστος ή μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να καλύψει ένα μέρος του χρηματικού ποσού;

      Σας ευχαριστώ

    • #21174
      wpadmin
      Keymaster

      Αγαπητή Βίβιαν,

      Με χαρά να δεχτούμε τη συμμετοχή σας, από το μακρινό Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη.
      Δυστυχώς, η εκδρομή επιβαρύνει το κάθε σχολείο-μαθητές.
      Ωστόσο, θα μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλο σχολείο της Κρήτης για την επίσκεψή σας στα Τρίκαλα.

    • #21179
      Κατερινα Τρανού
      Επισκέπτης

      Καλημέρα από την φθινοπωρινή Αθήνα! Θα θελαμε πολύ να επισκεφτούμε τα ΤΡΙκαλα 😉 και το φεστιβαλ μας βοηθάει! Ωε ειδικό σχολείο ομως αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερες οικονικές δυσκολίες. Προκειμένου να σχεδιάσουμε τη συμμετοχή μας παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει κατι που προσφέρεται χωρίς κόστος για τους μαθητές ή ειδικότερα τι κόστος θα υπάρχει για την εκδρομή στα μετέωρα; Εχετε μηπως προγραμματίσει κάποιες ξεναγήσεις στα αξιοθέατα της πολης σας;
      Ευχαριστώ!

    • #21180
      Δημήτρης Μπάνος
      Επισκέπτης

      Αγαπητή Κατερίνα,
      Με χαρά θα θέλαμε να σας δεχτούμε στα Τρίκαλα. Για τη διαμονή δυστυχώς δεν μπορούμε να κανονίσουμε κάτι χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για τις εδώ μετακινήσεις σίγουρα μπορούμε να βρούμε μια λύση είτε με το ειδικό λεωφορείο που μετακινούνται οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου, είτε με το ΚΤΕΛ χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Την Παρασκευή 16 Μαρτίου έχουμε προγραμματίσει ξεναγήσεις στην πόλη των Τρικάλων.
      Επειδή τα 4 τελευταία χρόνια έχω μια πολύ καλή σχέση με τα σχολεία Ειδικής Αγωγής μπορώ να σε φέρω σε επαφή με τους Διευθυντές τους, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι. Είμαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία.

    • #21186
      Γρατσάνου Κατερίνα
      Επισκέπτης

      Παρακαλώ, θα ήθελα να μου διευκρινίσετε, τον μέγιστο αριθμό των παιδιών που θα έχει η κάθε ομάδα. Σε μια κατηγορία μπορούν να συσταθούν δύο ομάδες; Ο τρόπος αποστολής του ηχητικού μηνύματος, θα είναι ηλεκτρονικός ή με κάποιον άλλον τρόπο; Είμαι εκπαιδευτικός ΠΕ20 Πληροφορικής και διδάσκω σε τρία σχολεία. Μπορώ να συμμετέχω με δύο από αυτά; Η φυσική παρουσία των παιδιών είναι απαραίτητη κι αν ναι σε ποια φάση του διαγωνισμού; Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κείμενο που πρέπει να γραφεί στις υπεύθυνες δηλώσεις κι αν ναι που μπορώ να το βρω; Σας ευχαριστώ

      • #21191
        Κατερίνα Τρανού
        Επισκέπτης

        Θαυμάσια!
        Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ. Μπάνο!
        Θα ηταν πολύ ενδιαφέρον να επικοινωνήσουμε με το Ειδικό Σχολείο. Πολύ ευχάριστο που έχετε προγραμματίσει και την ξενάγηση! Ευχαριστούμε

        • #21200
          wpadmin
          Keymaster

          Κατερίνα το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων έχει τηλέφωνο: 2431085369. Κάθε Δευτέρα από τις 10:15 είμαι και εγώ εκεί για 4 ώρες.
          Καλή συνέχεια

          • #21201
            Κατερίνα Τρανού
            Επισκέπτης

            Ευχαριστώ πολύ.
            Θα μιλήσουμε λοιπόν τη Δευτέρα! Καλή εβδομάδα

    • #21188
      wpadmin
      Keymaster

      Αγαπητή κ. Γρατσάνου,

      ο αριθμός των μαθητών που θα έχει η ομάδα που θα δημιουργήσει το μήνυμα ή το τραγούδι δεν είναι περιοριστικός. Αφορά εσάς ως εκπαιδευτικό του σχολείου πώς θα χωρίσετε τους μαθητές σας.
      Ο τρόπος αποστολής είναι ηλεκτρονικός.
      Μπορείτε να συμμετέχετε και από τα τρία σχολεία, αλλά επειδή φέτος η πλατφόρμα του ραδιοφώνου αλλάζει θα επανέλθουμε με οδηγίες υποβολής από τους διαφορετικούς λογαριασμούς που θα έχετε δημιουργήσει.
      Η φυσική παρουσία των μαθητών είναι προαιρετική. Η ανακοίνωση των φιναλίστ μπορεί να γίνει πριν το Φεστιβάλ, αλλά η ανακοίνωση των βραβείων μόνο κατά την Τελετή Βράβευσης.
      Πρότυπο βεβαίωσης για τη συμμετοχή στο ESR είναι: https://sites.google.com/site/esrhelp/protypa/protypo-ypeuthynon-deloseon
      Εσείς μπορείτε να κάνετε μια τροποποίηση περιεχομένου σχετικά με τον διαγωνισμό.

    • #21253
      Αναστάσιος Κόλλιας
      Επισκέπτης

      Παρακαλώ ενημερώστε μας ποιο είναι το κόστος για την ξενάγηση στα Τρίκαλα και την εκδρομή στα Μετέωρα. Επίσης, εάν από το χώρο του φεστιβάλ θα μπορούμε να προμηθευτούμε φαγητό ή νερό, εάν έχετε φροντίσει για κάποιο γεύμα ή αν πρέπει να τα φροντίσουμε όλα μόνοι μας. Ευχαριστώ.

      • #21288
        Δημήτρης Μπάνος
        Επισκέπτης

        Αγαπητέ κύριε Κόλλια.
        Για την εκδρομή στα Μετέωρα δεν υπάρχει κόστος είναι δωρεάν. Η ξενάγηση στα Τρίκαλα δεν ξέρω να σας πω ακόμα, περιμένω απάντηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων. Τι βαθμίδα εκπαίδευσης εκπροσωπείτε? Για την πρωτοβάθμια έχουμε προγραμματίσει να υπάρχει κάτι να φάνε τα παιδιά ανάμεσα στις δράσεις, για την δευτεροβάθμια δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν. Οι χώροι του φεστιβάλ θα είναι τρεις, και θα υπάρχει αναρτημένη αναλυτική φόρμα με τις δράσεις να δηλώσετε συμμετοχή. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να με καλέσετε στο 6972039854 για να σας λύσω οποιαδήποτε απορία.
        Με εκτίμηση
        Δημήτρης Μπάνος, 6ο ΓΕΛ Τρικάλων

    • #21549
      Βασίλης Φαγογένης
      Επισκέπτης

      Επειδή και εμείς 1η φορά σκεφτόμαστε να συμμετέχουμε, θα ήθελα να με κατατοπίσετε ως προς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να πραγματοποιήσει την μετακίνηση και διαμονή στο 3ήμερο φεστιβάλ. Συγκεκριμένα:
      1) Πρέπει ως σχολείο να ακολουθήσουμε την διαδικασία που κάνουμε για τις 5νθήμερς-3ήμερες εκδρομές; δηλαδή, προκήρυξη εκδρομής στην ιστοσελίδα Δευτεροβάθμιας, προθεσμίες για ταξιδιωτικά γραφεία, άνοιγμα προσφορών, έλεγχος αν πληρούνται ένα σωρό προυποθέσεις όπως ζώνες, λάστιχα λεοφωρείων, ΚΤΕΟ, άδεια οδηγού κλπ, υπεύθυνες δηλώσεις απο γονείς …
      2) Αν θα έρθουν 3-4 μαθητές, πως θα έρθουμε; με τι μέσο δηλαδή; πρέπει να νοικιάσουμε πουλμανάκι; ή με…δικά μας μέσα;

      Αυτά τα βασικά, προς το παρόν! 🙂

      • #21550
        wpadmin
        Keymaster

        1) Η διαδικασία για την εκδρομή είναι αυτή που ανέφερες. Νομίζω ότι η κάθε διεύθυνση έχει υπεύθυνο για να σου πει λεπτομέρειες.
        2) Προσωπικά εγώ στο φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης είχα παέι με τη ραδιοφωνική μου ομάδα (8 μαθητές) με δρομολόγιο του ΚΤΕΛ για να μην επιβαρυνθούν οι μαθητές και είχα κάνει και ένα αίτημα στο ΚΤΕΛ και μου είχε κάνει καλύτερη τιμή.
        Ελπίζω να βοήθησα

        • #21551
          ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΓΟΓΕΝΗΣ
          Επισκέπτης

          Καλή ιδέα! με ΚΤΕΛ να υποθέσω αποφεύγεις τη συνήθη διαδικασία, δηλαδή να βγάλεις προκήρυξη προς ταξιδιωτικά γραφεία, να εκδηλωθεί ενδιαφέρον, να ανοιχτουν φάκελοι, να επιλεγεί προσφορά ,να προχωρήσεις σε 500 έγγραφα που πρέπει να προσκομίσει ο οδηγος λεωφορείου και όλα τα συναφή!
          Όμως, πρέπει να πάρω έγκριση για μετακίνηση μαθητών από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας υποθέτω…?

          Και επίσης, για να κλείσω ξενοδοχείο, πως το κάνω; Πρέπει να απευθυνθώ σε ταξιδιωτικά γραφεία στον νομό μου, και να έχουμε πάλι την ιστορία με την προκήρυξη και το άνοιγμα των φακέλων? (μιλάμε για 4-5 άτομα) και να ακολουθήσει η διαδικασία του ελέγχου, οτι πληρούν τις προδιαγραφες, όπως πυροσβεστήρες κλπ? ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΕ ΜΑΣ!

          Επίσης, επειδή είναι η πρώτη μας φορά και δεν έχω ιδέα, τι υλικό πρέπει να φέρουμε μαζί μας όσον αφορά τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ; Laptop? Τις εκπομπές μας σε στικάκι; αφίσες; βιντεοπροβολέα, πανί; Τοπικά εδέσματα; ξέρω γω…? ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΕ ΜΑΣ!

          Κατατοπίστε μας βρε παιδιά! Πολύ ωραίο το φεστιβάλ, αλλά μας αφήνετε με πολλά ερωτηματικά! και πιστεύω δεν είμαι ο μόνος. Δεν μας λέτε πουθενά τι ακριβώς γίνεται σε αυτό το φεστιβάλ, και τι πρέπει να φέρει ο καθένας μαζί του.

          Θα ήταν χρήσιμο να αναρτηθούν πληροφορίες για τα παραπάνω, και όσον αφορά τη διαδικασία του πως ένα σχολείο μπορεί να συμμετάσχει (τα διαδικαστικά με την Δευτεροβάθμια) και ως προς την προετοιμασία και το υλικό που πρέπει να έχει μαζί του κάποιος που θέλει να συμμετέχει.
          ευχαριστώ

    • #21565
      wpadmin
      Keymaster

      Καλησπέρα Βασίλη,

      Χαιρόμαστε που θα έρθεις στο Φεστιβάλ και θα τα πούμε από κοντά.
      Σχετικά με το ερώτημα της διαδικασίας οργάνωσης εκδρομής, σου απάντησε ο Δημήτρης. Για να αποφύγεις το γραφειοκρατικό, καλή επιλογή είναι το ΚΤΕΛ. Αλλά αρμόδιο για να σου απαντήσει είναι ΜΟΝΟ το ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας που ανήκεις. Ρώτησέ τους.
      Σχετικά με το τι να φέρετε: Θα μπορούσατε να συμμετέχετε στον Διαγωνισμό αφίσας- πόστερ για τον οποίο έχει βάλει ο Δημήτρης οδηγίες και προδιαγραφές.
      Αν θέλετε κάτι να παρουσιάσετε σε μορφή ppt ή βίντεο, θα έχει τον χώρο εκδηλώσεων διαθέσιμο για να παρουσιάσετε. Σε αυτό δε θα χρειαστεί δικό σας εξοπλισμός. Αν όμως θέλεις να έχει περίπτερο η δική σου ραδιοφωνική ομάδα και θέλεις εκεί να προβάλεις συνεχώς κάτι, τότε σε αυτή την περίπτωση μόνο θα χρειαστεί προτζέκτορας μόνο.

Επισκόπηση 8 απαντητικών νημάτων
  • Η συζήτηση ‘Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου’ δεν δέχεται νέα θέματα και απαντήσεις.