Εκδόθηκε η έγκριση του Φεστιβάλ από το Υπουργείο- Έναρξη προετοιμασίας εκπαιδευτικής εκδρομής

04 Ιαν Εκδόθηκε η έγκριση του Φεστιβάλ από το Υπουργείο- Έναρξη προετοιμασίας εκπαιδευτικής εκδρομής

Αγαπητές/οί εκπαιδευτικοί,

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά! Το 2024 να γεμίσει τις σχολικές ημέρες με δημιουργία και ευχάριστες εμπειρίες.

Μία από αυτές επιθυμούμε να είναι η συμμετοχή του σχολείου σας στην ετήσια γιορτή του Μαθητικού Ραδιοφώνου, το 8ο Φεστιβάλ European School Radio που φέτος φιλοξενείται στη Λευκωσία και συνδιοργανώνεται από το Γυμνάσιο Αγλαντζιάς και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται στους συναδέλφους από τα σχολεία της Ελλάδας, διότι θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η  έγκριση της δράσης από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού εκδόθηκε, έχει ήδη αναρτηθεί και έχει γίνει η ενημέρωση, μέσω των επίσημων λογαριασμών των σχολικών μονάδων. Μπορείτε, επίσης, να βρείτε τα έγγραφα από το μενού στη σελίδα του Φεστιβάλ:  https://fest.europeanschoolradio.eu/egrisifestival2024/

Πλέον έχετε τη δυνατότητα να συντάξετε και να αναρτήσετε τη σχετική πρόσκληση για οργάνωση εκδρομής και θα σας προτείνουμε να το κάνετε άμεσα, ώστε να πετύχετε τις καλύτερες δυνατές τιμές από το πρακτορείο της επιλογής σας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συνδιοργανωτές μας στην Κύπρο έχουν μιλήσει με το Top Kinisis, για να διευκολύνουν τα σχολεία του Φεστιβάλ με καλύτερη τιμή ανά μαθητή/τρια. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους άμεσα, αναφέροντας ότι είστε εκπαιδευτικοί από σχολείο του Φεστιβάλ European School Radio.

Είμαστε στη διάθεσή σας.